S-AU ALES VICEPREŞEDINŢII CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

În cadrul şedinţei de azi, Partidul Social Democrat a arătat faptul că are o majoritate solidă în cadrul Consiliului Judeţean , candidatul propus de social-democraţi, Ionică Negru, obţinând un număr de 20 de voturi. Acesta a dovedit în mandatul precedent faptul că este un bun profesionist ,un apropiat al administraţiilor publice locale şi un om care şi-a dat interesul pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al mehedinţenilor.

Ramona Cupă este persoana care poate aduce plus valoare administraţiei publice din judeţul nostru , venind cu un suflu nou, dar şi cu proiecte concrete pentru a se continua dezvoltarea judeţului Mehedinţi.

Candidatul PNL a reuşit să obţină doar un număr de 13 voturi. Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu ,  a transmis ,de asemenea ,un mesaj de susţinere şi sprijin celor doi vicepreşedinţi aleşi astăzi ,asigurându-i de toate bunele sale intenţii pentru a continua împreună să conducă judeţul Mehedinţi pe drumul cel bun .

Next Post

PERSOANĂ DISPĂRUTĂ SFÂȘIATĂ DE ANIMALE

mie ian. 20 , 2021
Descoperire îngrozitoare în localitate Prunișor ! O persoană ar fi fost sfâșiată de animale salbatice . Este vorba despre un […]