SACRIFICII DE AUR

Rezultatele de exceptie  nu vin peste noapte atunci cand vrei sa devii campion national.  Asta se intampla si in cazul Adinei Ivașcu, o tanara mehedinteanca , care s-a intors weekend-ul trecut de la Cupa Romaniei cu doua medalii de aur  la concursul de fitness si culturism.  Cu o viata echilibrata , Adina isi imparte armonios viata de familie , cu cea sprotiva ( profesionala) , astfel incat peste doua saptamani , mehedinteanca va reprezenta Romania la doua concursuri internationale!

adina SACRIFICII DE AUR

O zi din viata Adinei incepe la 05:00 dimineata.  Imposibil pentru alte persoane, in schimb pentru ea acest lucru a devenit deja o rutina. Adina este mama , sotie , antrenor de fitness , dar si o sportiva de exceptie, iar intr-un mod armonios si echilibrat reuseste sa-si imparta viata persoanala cu cea profesionala .

mic de jun 1 SACRIFICII DE AUR

 “ O viata sanatoasa , intr-un corp sanatos !”  , acesta este mott-ul Adinei in fiecare zi  , ci nu doar atunci cand se pregateste pentru un concurs. Campioana noastra nationala  reuseste zilnic, pe langa sport , sa aiba si o alimentatie corecta , care este mult decat esentiala nu doar pentru ea, ci pentru intreaga sa familie.  Iar daca tot am ajuns in bucataria Adinei, aceasta ne-a dezvaluit  varianta un mic dejun corect , proteic, dar acelasi timp si gustos. Reporterii nostri au savurat ,din plin, preparatul culinar al sportivei.

adina 1 1 SACRIFICII DE AUR

Daca pentru alte  mame sau sotii o astfel de viata ar fi mai mult decat obositoare ,  secretul Adinei este disciplina. Aceasta isi stabileste un plan bine organizat, pe care reuseste sa-l si duca la bun sfarsit.  Pe langa viata de familie si cea de antrenor personal , Adina practica  si fitness culturism, reusind sa obtina, weekend-ul trecut,  medaliile de aur la Cupa Romaniei. Tanara mehedinteanca a castigat locul 1  atat la Categoria Fitmodels , cat si la categoria Bikini fitness Mastets plus 35 de ani.

In acest moment , Adina se pregateste pentru doua concursuri internationale ! Peste doua saptamani ,   va reprezenta Romania la Cupa Balcanica , concurs organizat in Serbia , iar pe 11 iunie  pe Adina o astepta emotii mari. Aceasta va reprezenta tara noastra  la Campionatul Balcanic , concurs organizat in orasul ei natal,  Drobeta Turnu Severin, unde  va onora cu prezenta chiar  Rafael Santonja, presedintele Federatiei Internationale  de Culturism si Fitness.    

Next Post

LA UN PAS DE TRAGEDIE! A INTRAT CU TIRUL ÎNTR-O CASĂ

mie mai 26 , 2021
Accident halucinant in judetul Mehedinti, mai exact in locatitatea Tamna! In aceasta dimineata, un barbat in varsta de 39 de […]
tir 2 LA UN PAS DE TRAGEDIE! A INTRAT CU TIRUL ÎNTR-O CASĂ