SCANDAL LA CLINICA SĂNĂTATEA!

12593563 501107280079074 7847389485297327451 o SCANDAL LA CLINICA SĂNĂTATEA!

Severinenii pun în aplicare măsurile de prevenție și distanțare socială, însă unele institutii nu își respecta clienții!

La clinica Sănătatea din Drobeta Turnu Severin , oamenii sunt nemultumiti de condițiile în care stau pentru a intra înăuntru si spun ca timpul de asteptare este uneori si de câteva ore !

Așteptatul la cozi nu este un lucru ușor pentru cetățeni , mai ales cand conditiile sunt nefavorabile, cum este vremea de afara! La clinica Sanatatea din Drobeta Turnu Severin , oamenii așteaptă ore întregi în soare pentru a intra in institutie si nimeni nu vine să le spună cât mai durează!

Mulți severineni se întorc și a două zi, pentru că nu reușesc să intre din prima și asteptă de fiecare dată câteva ore. Ei spun că la fel se întâmplă și cu femeile gravide!

Oamenii sunt nemulțumiți de acest aspect și își doresc condiții mai bune pentru a aștepta la coadă, măcar să fie lasați în curte pentru a sta pe bancă la umbră!

Next Post

TINERII ABSOLVENŢI BENEFICIAZĂ DE INEMNIZAŢIE DE ŞOMAJ!

vin iul. 10 , 2020
Absolvenții de liceu, dar si cei de facultate, care au terminat școala în acest an pot beneficia de sprijin specializat […]
TINERII ABSOLVENŢI BENEFICIAZĂ DE INEMNIZAŢIE DE ŞOMAJ!