SCANDAL MONSTRU LA TÂRGUL VETERANI. COMERCIANȚII SUNT DISPERAȚI

scandal veterani SCANDAL MONSTRU LA TÂRGUL VETERANI. COMERCIANȚII SUNT DISPERAȚI

Partidul Național Liberal continuă șirul deciziilor stupide. În timp ce în hipermarketuri se îngrămădesc sute de oameni, liberalii au decis să închidă târgurile în aer liber . Comercianții prezenți duminică la târgul Veterani din municipiul Drobeta Turnu Severin, nu au fost lăsați să intre în locul în care își vindeau ,de obicei, rodul muncii lor .

Disperarea comercianților din târgul Veterani din municipiul Drobeta Turnu Severin , a atins cote maxime , în urma unei decizii aberante luate de guvernarea PNL. Aceștia nu își mai pot vinde produsele pentru care au muncit un an întreg .Cei din conducerea prefecturii,  nu au considerat de cuviință să vină și să discute cu cetățenii revoltați pe bună dreptate  .

cornel folesccuuuuu 1 SCANDAL MONSTRU LA TÂRGUL VETERANI. COMERCIANȚII SUNT DISPERAȚI

Singurul prezent la fața locului pentru a asculta strigătul de durere al comercianților  prezenți în târgul Veterani , a fost candidatul PSD  pentru Camera Deputaților , Cornel Folescu.

În aceste momente grele pentru România și întreaga omenire , partidul de guvernământ ar trebui sa susțină producătorii români . Însă, lucrurile stau diametral opus , Guvernul Orban acceptă sute de oameni în marile magazine , în timp ce închide târgurile și piețele în aer liber . Aceste măsuri sunt aberante și au efecte doar în mintea liberarilor  care , din pacate , își bat joc de România și de români. .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

ILOVIȚA VOTEAZĂ PSD

mar nov. 17 , 2020
Candidatul PSD ,Liviu Mazilu, a luat la pas comunele județului pentru  a discuta cu cetățenii. Aceasta a fost primit foarte […]
ilovitaaaa 1 ILOVIȚA VOTEAZĂ PSD