SECTORUL TURISTIC SI HORECA ÎN COLAPS PE CLISURA DUNĂRII

psd horeca SECTORUL TURISTIC SI HORECA ÎN COLAPS PE CLISURA DUNĂRII

Industria turismului şi cea Horeca  , sunt printre cele mai afectate la momentul actual .  Tot mai puţini turişti vedem şi  pe Clisura Dunarii , o zonă cu un puternic potential turistic în judeţul nostru .   Cu restricţiile impuse de actuala guvernare , atât sectorul turistic , cât şi Horeca  au  intrat în colaps şi , din păcate , se vor pierde mii de locuri de muncă în judeţul Mehedinţi.

Deşi , Mehedinţiul dispune de o varietate de peisaje , iar natura îi este , cu siguranţă , cea mai bună prietenă ; în prezent,  toate acestea par a fi degeaba .  Foarte puţini turişti putem observa , astăzi , pe Clisura Dunării , comparativ cu anii trecuţi .De la începutul pandemiei de coronavirus , Horeca a fost puternic lovită. De atunci au trecut mai bine de 9 luni, iar în România, până în acest moment nicio acţiune specifică de ajutor nu a fost implementată .

 Valul doi al pandemiei a dat şi ultima lovitură industriei: restaurantele au fost închise, evenimentele interzise, mobilitatea redusă la aproape zero. Agenţiile de turism au reînceput auto-demolarea propriei activităţi din ultimele luni, în măsura în care turiştii anuleaza ,din nou,  rezervările recente. Chiar dacă  Guvernul ar lăsa restaurantele să funcţioneze , ar fi degeaba , întrucât clienţi tot nu ar fi din cauza  celorlalte restricţii impuse de Executiv.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PANDEMIA NU OPREŞTE PATRIOTISMUL DIN SUFLETELE MEHEDINŢENILOR

mar dec. 1 , 2020
Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi în acest an , poate nu ca în anii trecuţi , dar […]
ceremonie PANDEMIA NU OPREŞTE PATRIOTISMUL DIN SUFLETELE MEHEDINŢENILOR