SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI !

selfie 1 SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI !

Campania ,, SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKEU-URI , IA VIEȚI!” se desfăşoară la nivel naţional în această perioadă .În decursul ziliei de vineri , poliţiştii mehedinţeni au mers în gara din Drobeta-Turnu Severin şi s-au adresat în special adolescenţilor şi tinerilor,  astfel încât aceştia să înţeleagă mai bine care sunt riscurile la care se expună atunci cand incearca sa realizeze o fotografie pe tren sau cand nu respecta regulile de conduita in incinta statiilor de cale ferata, triajelor si zonelor adiacente.

  • sefli 2 SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI !
  • seflie 33 SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI !

Riscurile unor poze pentru reţelele de socializare sunt mari !Dacă un tânăr încearcă să urce pe trenurile sau vagoanele staționate în gări sau depouri sau pe cele dezafectate, riscul de electrocutare este foarte mare. Polițiștii au explicat tinerilorpericolul generat de fenomenul arcului electric, pentru a fi precauţi şi pentru a transmite aceste informaţii şi prietenilor lor.

Next Post

TABLETE PENTRU COPIII CU NEVOI EDUCAŢIONALE SPECIALE

sâm sept. 19 , 2020
În cadrul zilei de vineri, au fost distribuite tabletele achiziționate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan” , cu […]
tablete pufan 1 TABLETE PENTRU COPIII CU NEVOI EDUCAŢIONALE SPECIALE