SEMANATARII SCRISORII CE A CUTREMURAT ROMÂNIA SUNT ANCHETAŢI DE COLEGIUL MEDICILOR

Colegiul Medicilor a reacționat după ce în spațiul public a apărut o scrisoare deschisă semnată de mai mulți medici care critică măsurile luate de Guvern pentru combaterea pandemiei de Covid-19. Mai mulți medici susțin faptul că autoritățile guvernamentale au încălcat Constituția României, legile și convențiile internaționale privind drepturile pacienților pentru o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare cu cele ale unei gripe sezoniere.

mediciii SEMANATARII SCRISORII CE A CUTREMURAT ROMÂNIA SUNT ANCHETAŢI DE COLEGIUL MEDICILOR

Colegiul Medicilor din România a anunţat faptul că se delimitează de mesajul transmis autorităţilor de către mai mulţi medici şi farmacişti în legătură cu restricţiile şi combaterea pandemiei. Organizatia, ca for reprezentativ al profesiei medicale, susţine respectarea tuturor măsurilor necesare pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, în conformitate cu normele legale în vigoare şi cu recomandările internaţionale, subliniază organizaţia.

Totodată, o mare parte dintre ceţeni s-au săturat de măsurile luate de autorităţile guvernamentale şi îi susţin pe autorii scrisorii. Unii dintre semnatarii documentului au criticat de mai multe ori, public, măsurile luate de Guvern pentru combaterea răspândirii Covid-19. Aceşti medici critică obligativitatea purtării măştii în aer liber, monitorizarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, întreruperea promovării vaccinurilor anti-Covid.
De asemenea, ei cer ca doctorii să poată utiliza propriile scheme de tratament pentru pacienţii cu Covid, iar autorităţile „să nu mai inducă psihoze şi să nu mai manipuleze date statistice”.

Next Post

SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN BĂRBAT DE 90 DE ANI - A ARS DE VIU ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ

mar apr. 6 , 2021
Final tragic pentru un bărbat din Strehaia, în vârstă de 90 de ani. Acesta și-a găsit sfârșitul vieții în propria […]
incendiu 1 SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN BĂRBAT DE 90 DE ANI - A ARS DE VIU ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ