FĂRĂ PLEȘCĂVIȚĂ AUTENTICĂ! SERBIA A INTRAT ÎN LOCKDOWN

De la țara cu cel mai mare risc epidemiologic, la o țară închisă, așa a ajuns Serbia, din cauza numărului mare de infectări. Vor rămâne deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și benzinăriile. Acestea sunt probabil cele mai rele vesti pentru mehedințenii care obișnuiau să mearga în țara vecină.

serbia 2 FĂRĂ PLEȘCĂVIȚĂ AUTENTICĂ! SERBIA A INTRAT ÎN LOCKDOWN

Dacă omenirea avea speranțe că lucrurile vor merge pe făgașul normal, iar cazuri de Covid-19 se vor diminua, acesta rămâne doar un vis. Serbia își închide granițele din cauza numărului foarte mare de infectări. Restaurantele, punctele și locațiile de servire s-au închis deocamdată pentru o perioadă de 5 zile, începând de pe data de 17 martie.

kladovo serbia FĂRĂ PLEȘCĂVIȚĂ AUTENTICĂ! SERBIA A INTRAT ÎN LOCKDOWN
Kladovo, Serbia

 Doar magazinele alimentare, farmaciile și benzinăriile nu vor suferi în urma restricțiilor impuse de statul sârb. Managerii de spitale și medicii din Serbia au cerut ca lockdown-ul să fie pe o perioada mai lungă, deoarece măsuri stricte, dar pentru doar 5 zile nu vor fi suficiente.

În ultimele săptămâni, numărul infecţiilor din Serbia, o ţară cu şapte milioane de locuitori, a crescut semnificativ. Luni, autorităţile au înregistrat peste 4.000 de noi cazuri de Covid-19, o creştere cu aproximativ un sfert faţă de situaţia de acum două săptămâni. De la începutul pandemiei, aproximativ 4.000 de persoane au pierdut lupta cu noul corona-virus, în statul vecin sârb.

Next Post

SIMULĂRI ÎN PLINĂ PANDEMIE

joi mart. 18 , 2021
Simulările pentru Balaureat și Evaluare Națională se vor susține în toate localitățile cu rata de infectare de până în 6 […]
Evaluarea Nationala SIMULĂRI ÎN PLINĂ PANDEMIE