Severinul a îmbrăcat straie de sărbătoare! De Sfântul Andrei, a fost aprins iluminatul festiv dar și bradul de pe promenada Crișan

Craciunul, poate cea mai frumoasa si plina de speranta sarbatoare trebuie intampinata cu zamabetul pe buze.Astfel,seara trecuta municipiul Dr TR Severin a imbracat straie de sarbatoare , si anul acesta, s- a continuat traditia din preajma sarbatorilor. De Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie, a fost  aprins iluminatul festiv  dar si bradul de pe promenada Crisan spre bucuria severinenilor prezenti la eveniment.

 

Ca la un semn, străzile din  municipiul Drobeta Turnu Severin au îmbrăcat haine de sărbătoare, spre încântarea oamenilor, care au aşteptat cu nerăbdare ca oraşul să fie scăldat în lumini colorate. Este perioada cu seri magice, în care orașele se transformă în tărâmuri de poveste, scăldate în lumini și decorate cu tot soiul de ornamente colorate.Luminiţele au transformat oraşul într-un tărâm de basm. Într-un asemenea decor, copiii au radiat de fericire. Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti Aladin Georegscu a felicitat municipalitatea și consilierii locali pentru faptul că reușesc să mențină orașul la un nivel ridicat în ceea ce privește iluminatul festiv.

Sărbătorile de iarnă trebuie să rămână o bucurie pentru noi și pentru copii. Acestia nu au ratat ocazia şi s-au grăbit să facă fotografii cu ornamentele de Crăciun.. Reprezentanții administrației locale spun că atmosfera de sărbătoare creată prin pornirea iluminatului de sărbători aduce un plus de speranță. Sărbătorile de Iarnă sunt cu siguranță cea mai specială perioadă din decursul unui an și fiecare dintre noi așteaptă cu nerăbdare apropierea Crăciunului. Spiritul sărbătorilor crează emoție și nerăbdare, fiind o perioadă în care trebuie să fim mai calmi, mai buni. De departe copii au fost cei in culmea fericirii, in momentul in care au vazut faptul ca orasul a prins contur ca desprins din poveste , cu figurine si mii de luminite.

 

 

Next Post

500 de lei amendă, dacă bei pe stradă

lun dec. 5 , 2022
Genul acesta de sancțiuni, sunt menite pentru a reduce consumul de alcool În mai toate statele lumii, obiceiurile sociale și […]
alcohol 2022 11 16 21 06 31 utc 500 de lei amendă, dacă bei pe stradă