SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

screciu 2 SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

 Severinenii care locuiesc în apropierea Detaşamentului de Pompieri , pe strada Dumitru Gheaţă, aşteptau de ani de zile ca şi zona lor să fie reabilitată şi modernizată.Dacă înainte aceştia erau nevoiţi să ajungi la blocurile în care locuiesc , trecând prin gropi si spaţii insalubre , astăzi , situatia s-a schimbat. Au fost construite alei de acces, s-a turnat asfalt, au fost amenajate locuri de parcare rezidenţiale şi trotuare pietonale. Din punctul de vedere al locuitorilor de aici, zona este astăzi de nerecunoscut.

screciu 4 SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

Severinenii din zona Dumitru Gheaţă au ,acum, şi un loc de joacă modern pentru cei mici . Locuitorii din aceasta zonă, spun că a contat foarte mult faptul că în amenajarea şi modernizarea zonei au fost consultaţi de primarul Marius Screciu.

118761101 2714500088809203 8788034601631983877 n 6 SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

Astfel , o altă zonă uitată de foştii edili ai oraşului a fost acum modernizată şi redată severinenilor:  o suprafaţă de 4.000 metri a fost amenajată şi 82 de locuri de parcare au fost create .

Înainte de a demara lucrările de reabilitare , a fost extinsă în zonă şi reţeaua de alimentare cu gaze naturale. Investiția face parte din Strategia Integrată de Regenerare Urbană, inițiată de primarul Marius Screciu și care , urmărește creșterea confortului urban în toate cartierele Severinului.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

ECHIPA PMP - PRINTRE CETĂŢENI LA MALOVĂŢ

lun sept. 21 , 2020
Memebrii echipei PMP, au fost în acest weekend  printre cetăţenii comunei Malovăţ. Aici ,şi-au făcut cunoscute ideile şi soluţiile pentru […]
pmp malovat 1 ECHIPA PMP - PRINTRE CETĂŢENI LA MALOVĂŢ