SEVERINUL SE MODERNIZEAZĂ , PAS CU PAS

 Severinenii care locuiesc în apropierea Detaşamentului de Pompieri , pe strada Dumitru Gheaţă, aşteptau de ani de zile ca şi zona lor să fie reabilitată şi modernizată.Dacă înainte aceştia erau nevoiţi să ajungi la blocurile în care locuiesc , trecând prin gropi si spaţii insalubre , astăzi , situatia s-a schimbat. Au fost construite alei de acces, s-a turnat asfalt, au fost amenajate locuri de parcare rezidenţiale şi trotuare pietonale. Din punctul de vedere al locuitorilor de aici, zona este astăzi de nerecunoscut.

Severinenii din zona Dumitru Gheaţă au ,acum, şi un loc de joacă modern pentru cei mici . Locuitorii din aceasta zonă, spun că a contat foarte mult faptul că în amenajarea şi modernizarea zonei au fost consultaţi de primarul Marius Screciu.

Astfel , o altă zonă uitată de foştii edili ai oraşului a fost acum modernizată şi redată severinenilor:  o suprafaţă de 4.000 metri a fost amenajată şi 82 de locuri de parcare au fost create .

Înainte de a demara lucrările de reabilitare , a fost extinsă în zonă şi reţeaua de alimentare cu gaze naturale. Investiția face parte din Strategia Integrată de Regenerare Urbană, inițiată de primarul Marius Screciu și care , urmărește creșterea confortului urban în toate cartierele Severinului.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

ECHIPA PMP - PRINTRE CETĂŢENI LA MALOVĂŢ

lun sept. 21 , 2020
Memebrii echipei PMP, au fost în acest weekend  printre cetăţenii comunei Malovăţ. Aici ,şi-au făcut cunoscute ideile şi soluţiile pentru […]