SIMULĂRI ÎN PLINĂ PANDEMIE

Simulările pentru Balaureat și Evaluare Națională se vor susține în toate localitățile cu rata de infectare de până în 6 la mia de locuitori. Acestea vor avea loc la sfârșitul lunii  martie. În județul Mehedinți sunt 19 centre de examinare, în care peste 2.800 de elevi sunt înscriși pentru  examenul de Bacalaureat.

Evaluarea Nationala SIMULĂRI ÎN PLINĂ PANDEMIE

Elevii care termină gimanziul în acest an, dar și cei aflați în ultimul an de liceu, pot începe să se pregătească mai temeinic pentru examenele naționale din vară. Datele la care vor avea loc simulările Evaluării Naționale și Bacalaureatului au fost stabilite. Bineînțeles, acestea se vor desfășura în funcție de situația epidemiologică din fiecare localitate.

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, a declarat faptul că nu se vor organiza simulările examenului de Evaluare Națională și de Bacalaureat online pentru localitățile aflate în carantină, cu rată de infectare de peste 6 la mie, însă inspectoratele pot organiza la nivel local aceste simulări, după ce scade incidența.

Next Post

DEPRESIA, boala anului pandemic ! Urmează o PANDEMIE A DEPRESIEI ?

joi mart. 18 , 2021
Cu toate că depresia este boala secolului XXI, pandemia a făcut ca omenirea să sufere mai mult de tristețe în […]
depresie DEPRESIA, boala anului pandemic ! Urmează o PANDEMIE A DEPRESIEI ?