SOCIETĂŢILE COMERCIALE LUATE LA BANI MĂRUNŢI DE CĂTRE POLIŢIŞTI

societati comerciale SOCIETĂŢILE COMERCIALE LUATE LA BANI MĂRUNŢI DE CĂTRE POLIŢIŞTI

Poliţiştii mehedinţeni continuă şirul acţiunilor de verificare a respectării normelor de protecţie .  Peste 35 de societăţi comerciale au fost verificate în doar 24 de ore , dar şi aproximativ 250 de persoane. Amenzile nu au lipsit nici de această dată , şi au avut o valoare de peste 15.000 de lei.

Pe fondul  numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus , oamenii legii au continuat şirul acţiunilor de verificare a modului în care se respectă normele de protecţie impuse.

Peste 35 de societăţi comerciale şi aproximativ 250 de persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore .  În urma activităţilor desfăşurate , au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale , dintre care 12 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală , în valoare de peste 15.000.  Miljoacele de transport în comun nu sunt , de asemenea, omise , poliţiştii mehedinţeni au verificat peste 64  de autovehicule.

Next Post

PSD PROPUNE IMPOZIT PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM

vin oct. 16 , 2020
Partidul Social Democrat propune impozit pe venit ZERO la salariul minim, prin creşterea deducerilor personale , plafonul maxim fiind salariul […]
impozit PSD PROPUNE IMPOZIT PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM