STREHAIA ALĂTURI DE PMP PE 6 DECEMBRIE

 Sâmbătă a fost o zi plină de emoţii pentru echipa PMP Mehedinţi ! Locuitorii din Strehaia , i-au primit cu entuziasm , întrucât  ,pentru ei , data de 6 decembrie înseamnă o nouă etapă pentru România .  Actuala guvernare , îi dezamăgeşte pe tot mai mulţi mehedinţeni .

Un partid al valorilor şi al echilibrului, care doreşte creşterea  nivelului de trai al cetăţenilor , PMP vine cu propuneri şi soluţii  concrete în folosul oamenilor .  În decursul zilei de sâmbătă , membrii Partidului Mişcarea Populară au mers  la Strehaia  pentru a  afla nevoile reale ale cetăţenilor.  Ion Cupa ,candidat PMP pentru Camera Deputaţilor , cu o vastă experienţă  politică şi administrativă, vine în rândul semenilor cu soluţii viabile ca întreg Mehedinţiul să cunoască schimbarea în bine .

Empatia , solidaritatea , dar mai ales implicarea sunt calităţile de baza ale  unui lider  desăvârşit .  Loredana Cioc este candidatul PMP pentru Senatul României , o tânără de perspectivă ,  cu 10 ani experienţă în administraţia publică, care va dovedi ca nevoile semenilor vor fi prioritare . Susţinătorii echipei PMP sunt alături de candidaţi în data de 6 decembrie , acordând –le cu încredere votul .

Unii noi în lumea politică , alţii cu experienţă în spate , candidaţii PMP Mehedinţi la alegerile parlamentare  sunt oameni dornici să se implice activ în îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor . Au reuşit să transforme PMP Mehedinţi în a treia forţă politică în judeţul nostru.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

COMERCIANŢII DIN PĂTULELE DISPERAŢI

lun nov. 30 , 2020
Realitatea tristă pe care Guvernul PNL a adus-o în satele din Mehedinți, îi depăşeşte complet pe cetăţeni.  În decursul zilei […]