STREHAIA VOTEAZĂ PSD

psd strehaia STREHAIA VOTEAZĂ PSD

Noi clipe frumoase trăite de candidaţii PSD ,în localitatea Ciochiuţa , sat arondat oraşului Strehaia. Aceştia au fost primiţi cu multă dragoste de către cetăţenii din aici. Oamenii sunt multumiţi de cum au decurs lucrurile în localităţile lor , de când primarul Ioan Giuura a preluat mandatul.

Strehaia , dar şi localităţile arondate au cunoscut o dezvoltare temeinică în ultimii ani. Îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale cetăţenilor , se poate observa cu ochiul liber. Primarul Ioan Giura , a depus eforturi substanţiale pentru a satisface nevoile cetăţenilor .

Cu sprijinul PSD se realizează investiţii importante în această zonă , cum ar fi modernizarea Spitalului Orăşenesc , investiţie de care beneficiază toţi locuitorii din estul judeţului.  Pe de alta parte Consiliul Judeţean Mehedinţi a alocat fonduri pentru modernizarea Policlinicii din Strehaia ,iar cea mai mare parte a banilor necesari pentru modernizarea străzilor Bisericii şi Căpitan Mihuțescu din Ciochiuța.

Cetățenii sunt mândri de primarul lor și susțin , în continuare , echipa PSD Mehedinți , pentru a continua drumul cel bun, pe care se află județul nostru .

Județul Mehedinți este un șantier în lucru , iar echipa PSD Mehedinți a dovedit faptul că știe cum să facă administrație în folosul oamenilor și , că poate contribui la dezvoltarea nivelului de trai al tuturor mehedințenilor.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

ACCIDENT GRAV – BICICLIST LOVIT ÎN PLIN DE O MAȘINĂ

sâm sept. 19 , 2020
Accident îngrozitor produs in decursul zilei de ieri , pe drumul judetean DN 56 B , în comuna Devesel . […]
MGIzNjUxZWI4Y2VkNGQ2OGU1YWE4MTVmZTA3ZA.thumb 2 ACCIDENT GRAV – BICICLIST LOVIT ÎN PLIN DE O MAȘINĂ