TABLETE NOI-NOUȚE PENTRU ELEVII DIN GÂRLA MARE

garla mareee TABLETE NOI-NOUȚE PENTRU ELEVII DIN GÂRLA MARE

Primarul comunei Gârla Mare, Baicu Dumitru, a constientizat cât este de important să vină în sprijinul elevilor din comuna pe care o conduce , achiziționând , astfel , tablete ultraperformante pentru ca tinerii să-și poată continua studiile, având în vedere, situația precară a celor mai mulți dintre ei.

Părinții sunt încântați de inițiativa  primarului , dar și recunoscători pentru că micuții lor pot participa la orele online și nu întrerup , astfel ,  cursurile . Și micuții sunt foarte încântați de faptul că au tablete noi , frumoase și performante; care îi vor ajuta să participe la toate activitățile școlare din această perioadă.

Cadrele didactice sunt ,de asemenea, mulțumite de inițiativa conducerii primăriei, considerând  că achiziționarea acestor tablete, cu internet nelimitat, le va facilita relația cu elevii și vor putea ,în continuare, să își facă meseria în condiții bune. Cadrele didactice apreciază implicarea primarului Baicu Dumitru, acesta fiind foarte apropiat de sistemul educațional din comună, fiind alături de cadrele didactice și de copii , sprijinindu-u pentru   a-și desfășura în cele mai bune condiții activitatea.

Aceste inițiative sunt de lăudat, mai ales în acest context epidemiologic, în care, o lume întreagă este în impas. Autoritățile locale sunt factori decisivi ca cetățenii să treacă mai ușor peste această  criză, care a înspăimântat o lume întreagă.

Next Post

EUROPA MAI APROAPE DE NOI

mar nov. 17 , 2020
Unul dintre cei mai activi europarlamentari români, coordonatorul PES ACTIVISTS și vicepreședinte PSD în România,  a fost prezent în acest […]
uniunea europeana EUROPA MAI APROAPE DE NOI