TÂNĂR DE 25 DE ANI, PRINS DROGAT LA VOLAN

În cursul zilei de astăi, polițiștii Biroului Rutier de la poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 25  de ani,din județul Caraș Severin. Testarea șoferului cu aparatul DRUGTEST a rezultat pozitiv la substanțe psihoactive!

drogaaat TÂNĂR DE 25 DE ANI, PRINS DROGAT LA VOLAN

Tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea Bocșa, Caraș Severin, conducea autoturismul în Drobeta Turnu Severin, pe Strada Gheorghe Șincai, după ce consumase cocaină și a ales să iasă la plimbare cu mașina. Acesta a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

După confirmarea faptului că acesta consumase substanțe interzise, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.

Next Post

UN TIR A AJUNS ÎN PARAPET DIN CAUZA VITEZEI NECORESPUNZĂTOARE

vin apr. 16 , 2021
Un tir a ajuns în parapetul de protecție pe  DN57! Conducătorul autotrenului nu a adaptat viteaza de deplasare într-o curbă […]
tir UN TIR A AJUNS ÎN PARAPET DIN CAUZA VITEZEI NECORESPUNZĂTOARE