TÂNĂRĂ GĂSITĂ FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ȘI LEGATĂ CU CENTURA DE BANCHETA DIN SPATE A UNEI MAȘINI, ÎNTR-O PARCARE DIN ȘIMIAN

Caz șocant într-o parcare din Comuna Șimian. O tânără din județul Mehedinți a fost găsită legată de bancheta din spate a unei mașini care nu îi aparținea. Tânăra era tulburată, fiind incoerentă în  propriile declarații. În jurul mașinii parcate se afla lenjeria intima a tinerei, dar si bilete cu declarații amoroase.

tanara vandalizata TÂNĂRĂ GĂSITĂ FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ȘI LEGATĂ CU CENTURA DE BANCHETA DIN SPATE A UNEI MAȘINI, ÎNTR-O PARCARE DIN ȘIMIAN

Mașina în care a fost găsită tânăra este a unui șofer de tir. Autoturismul era vizibil vandalizat, fără numere de înmatriculare. În jurul mașinii se aflau bilete de dragoste, dar și lenjeria intimă a tinerei. Din sursele noastre, se pare că acesta este de fapt un triunghi amoros, în care există foarte multe necunoscute, însă șoferul tirului care este și proprietarul autoturismului vandalizat susține că nu o cunoaște pe această femeie.

Tânăra în cauză susține faptul că mașina îi aparține și că valoarează milioane de euro. Ba mai mult de atât, aceasta declară că autoturismul a fost vandalizat de câțiva tineri, luați la ocazie chiar de către ea, ulterior lovindu-i mașina cu pietre.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanei. Este vorba despre o fată în vârstă 20 de ani, din localitatea Voloiac, care a fost internată într-un centru de psihiatrie din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Next Post

ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

joi apr. 22 , 2021
Acțiune amplă de ecologizare în Mehedinți! Echipa PSD  face din protecția mediului o prioritate de prim-rang, curățând astfel comune întregi […]
PSD ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU