Țara care a interzis oficial sexul în afara căsătoriei

De asemenea, noul cod le interzice cuplurilor necăsătorite să locuiască împreună. A fost adoptat cu sprijinul tuturor partidelor politice și în ciuda avertismentelor grupurilor de afaceri că ar putea speria turiștii și ar putea dăuna investițiilor.

Cu toate acestea, codul nu va intra în vigoare timp de trei ani pentru a permite elaborarea regulamentelor de implementare. În prezent, Indonezia interzice adulterul, dar nu și sexul premarital.

 

Legile includ, de asemenea, interzicerea magiei negre, insultarea președintelui sau a instituțiilor statului, răspândirea opiniilor contrare ideologiei statului și organizarea de proteste fără notificare. Criticii spun că noile legi pot fi folosite pentru a controla moralitatea în cea mai mare națiune din lume cu majoritate musulmană, care a cunoscut o creștere a conservato

woman covers her face with hand with stop sign 2022 01 27 22 42 32 utc Țara care a interzis oficial sexul în afara căsătoriei

rismului religios în ultimii ani. Maulana Yusran, șeful adjunct al consiliului pentru industria turismului din Indonezia, a declarat că noul proiect de lege este „total contraproductiv” într-un moment în care economia și turismul începeau să-și revină după pandemie.

„Hotelurile sau orice facilități de cazare sunt ca a doua casă pentru turiști. Odată cu ratificarea acestui cod penal, hotelurile sunt acum locuri problematice”, a spus el.

Oponenții proiectului de lege au evidențiat articole despre care spun că sunt regresive din punct de vedere social, vor reduce libertatea de exprimare și vor reprezenta un „uriaș regres” în asigurarea păstrării libertăților democratice după căderea liderului autoritar Suharto în 1998. Răspunzând criticilor, ministrul Legii și Drepturilor Omului din Indonezia, Yasonna Laoly, a declarat parlamentului:

„Nu este ușor pentru o țară multiculturală și multietnică să creeze un cod penal care să găzduiască toate interesele”, relatează didgi24.ro

Next Post

O femeie s-a căsătorit cu un covor

mar dec. 6 , 2022
O femeie din Marea Britanie a decis să se căsătorească cu un covor, după ce a decis că nu mai […]
washing the carpet at home 2021 08 28 14 55 11 utc O femeie s-a căsătorit cu un covor