TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN ! O FEMEIE A VRUT SĂ SE ARUNCE DE PE UN BLOC TURN

O femeie din Drobeta Turnu Severin  a vrut în această după-amiază să se arunce de pe un bloc turn situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Aceasta tinea un catel în brațe și se legăna pe marginea blocului, dând de înțeles că vrea să se arunce.

femeie 2 TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN ! O FEMEIE A VRUT SĂ SE ARUNCE DE PE UN BLOC TURN

Tentativa de sinucidere în Drobete-Turnu Severin ! O femeie a fost suprinsă  de trecători stând pe acoperișul unui bloc turn din cartirului CET-NORD , în încercarea de a se arunca. Pompierii şi poliţiştii au intervenit de urgență la fața locului și au încercat să o oprească din a face vreo faptă necugetată . Aceasta avea un cățel în brațe și părea dezorientată.

femeie 1 1 TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN ! O FEMEIE A VRUT SĂ SE ARUNCE DE PE UN BLOC TURN

Într-un final, forțele de ordine au convins-o pe femeie să renunțe la gestul sinucigaș și au coborât-o în siguranță de pe acoperișul blocului, fiind preluată de un echipaj SMURD.

femeie 3 TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN DROBETA TURNU SEVERIN ! O FEMEIE A VRUT SĂ SE ARUNCE DE PE UN BLOC TURN

Nu se cunoaște încă motivul pentru care femeia ar fi recurs la acest gest. Mai multe detalii vor fi prezentate în buletinul de maine, 28 aprilie, la orele 19:30.

Next Post

ISVERNA FĂRĂ GUNOAIE PE DRUMURILE PUBLICE

mar apr. 27 , 2021
Reprezentanții Geoparc „Platoul Mehedinți”, nu se opresc și continuă șirul acțiunilor de ecologizare a ariilor protejate și mai ales a […]
isverna 3 ISVERNA FĂRĂ GUNOAIE PE DRUMURILE PUBLICE