Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin – Vidin”
Proiectul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională sub programul INTERREG V-A România Bulgaria

Proiectul a fost implementat de UAT Vinju Mare in parteneriat cu organizatia Active Society Association, Vidin, Bulgaria

In cadrul proiectului a fost creata platforma www.danubejobs.eu unde sunt afisate periodic posturile vacante din regiunea Drobeta Turnu Severin si Vidin.
Ești în căutarea unui nou loc de muncă sau pur și simplu vrei să studiezi piața, să vezi lista posturilor vacante in regiunea Drobeta Turnu Severin – Vidin sau în orice alt oraș din România?
Găsirea angajatorului ideal nu este ceva simplu, de aceea, platforma JOBS te ajuta să găsești rapid și precis chiar ceea ce cauți.
Recrutarea unui angajat sau găsirea angajatorului ideal nu este ceva simplu. De aceea, DanubeJobs te ajuta să găsești rapid și precis chiar ceea ce cauți. Depune chiar acum CV-ul tau pentru unul dintre job-urile disponibile, iar daca ești angajator creează un cont chiar astăzi și publică anunțuri gratuit.
Cu www.danubejobs.eu sunteti la un click distanta de gasirea locului de munca care vi se potriveste sau de angajatul potrivit pentru compania dumneavoastra!

Next Post

Pompierii au intervenit la salvarea unui pui de barză căzut de pe un stâlp de electricitate!

mie iun. 24 , 2020
Pompierii au salvat un pui de barză care a căzut marți seară din cuibul construit pe un stâlp de curent electric […]
Y2ZkYTBlZGU1MTRkOTg2MGJkZDE1OTUwYmNmNWQ.thumb Pompierii au intervenit la salvarea unui pui de barză căzut de pe un stâlp de electricitate!