TOATE ȘCOLILE DIN SEVERIN- DEZINFECTATE ȘI IGIENIZATE

În DrobetaTurnu Severin  au început pregătirile pentru redeschiderea unităților de învățământ. Începând de azi , grădinițele , școlile și liceele din municipiul nostru vor fi igienizate și dezinfectate cu substanțe biocide , pentru ca elevii și cadrele didactice să înceapă noul an școlar  în condiții optime, astfel încat contactul cu noul virus să fie evitat pe cât posibil .

Primarul municipiului DrobetaTurnu Severin ,Marius Screciu, a acordat o importanță deosebită învățământului școlar. Pentru ca elevii să înceapă noul an școlar în condiții de siguranță, începand de azi, toate unitățile de învățământ din orașul nostru vor fi dezinfectate și igienizate cu substanțe biocide.

Se acționează cu substanțe biocide  în clase , holuri și în toate spațiile comune ale unităților de învățământ din municipiu , dar și în exterior , pe spațiile verzi și aleile de acces.

Revenirea copiilor în siguranță la sistemul educațional este prioritară pentru autoritățile locale din DrobetaTurnu Severin , astfel igienizarea și dezinfectarea tuturor unităților de învățământ din orașul nostru , este cea mai bună soluție în actualul context social .

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

COMUNA BALA –UN NOU ÎNCEPUT !

mar sept. 8 , 2020
Comuna Bala, zonă cu un puternic potențial turistic ! Cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, locuitorii comunei beneficiază […]