UN MEDIC DE LA TERAPIE INTENSIVĂ S-A SINUCIS

Un medic rezident la ATI si-a pus capăt zilelor, după ce a ieșit din tură. Acesta avea 28 de ani și se plângea în mod repetat de oboseală. Tânărul a fost găsit decedat chiar de mama sa.

medic mort UN MEDIC DE LA TERAPIE INTENSIVĂ S-A SINUCIS

Tânărul medic rezident avea doar 28 de ani şi activa în secţia de terapie intensivă la Spitalul Județean din Timișoara. Apelul a fost făcut la 112 în jurul orei 22:00, de către mama medicului. Femeia a anunțat că fiul său este căzut la pământ și bănuiește că și-ar fi injectat o substanță folosită în secțiile ATI din spitale.

 La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, însă, o oră mai târziu, s-a constatat decesul medicului. A fost deschis și un dosar de ucidere din culpă.

Potrivit colegilor,  acesta se plângea de oboseală în ultima perioadă. Unii dintre colegii tânărului medic rezident au precizat că este foarte posibil ca tânărul să fi suferit de sindromul Burnout ( Sindromul Oboselii Cronice) . 

Next Post

SEMANATARII SCRISORII CE A CUTREMURAT ROMÂNIA SUNT ANCHETAŢI DE COLEGIUL MEDICILOR

mar apr. 6 , 2021
Colegiul Medicilor a reacționat după ce în spațiul public a apărut o scrisoare deschisă semnată de mai mulți medici care […]
mediciii SEMANATARII SCRISORII CE A CUTREMURAT ROMÂNIA SUNT ANCHETAŢI DE COLEGIUL MEDICILOR