UN MEHEDINȚEAN BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, A REUȘIT SĂ DISTRUGĂ GARDUL DE LA ITM GORJ DIN TÂRGU- JIU

Un tânăr din Mehedinți, fără permis de conducere a reușit  în această dimineață să distrugă și autoturismul la volanul căruia se afla  și gardul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj din Târgu-Jiu. Pentru ca era baut și nu avea nici permis, bărbatul a fugit de la locul accidentului.

gorj UN MEHEDINȚEAN BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, A REUȘIT SĂ DISTRUGĂ GARDUL DE LA ITM GORJ DIN TÂRGU- JIU

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Obârșia de Câmp, pentru care nu a fost suficient că era sub influența băuturilor alcoolice, dorind totuși să urce la volanul autoturismului. Mai mult decât atât, tânărul nu deținea nici permis de conducere.  Cu 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul a reușit să-și distrugă și mașina , dar și gardul de la ITM Gorj din Târgu-Jiu. Speriat, tânărul a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat de polițiști.

 Tânărul nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocamion, ceea ce l-a și determinat pe tânăr să treacă prin gardul  de Ia ITM Gorj.  După ce a făcut ravagii pe străzile din Târgu-Jiu, tânărul  mehedințean s-a ales cu dosar penal.   

Next Post

ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR

mie mai 5 , 2021
Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat. Pe DJ […]
prunisor 2 ÎNCĂ UN TRONSON DE DRUM JUDEȚEAN REABILITAT. ASFALT PROASPĂT DE LA MARMANU PÂNĂ LA PRUNIȘOR