Un tânăr și-a înscenat răpirea-Acesta voia să obțină bani de la mama lui-2023

Un tanar de 35 de ani, din Bucuresti, si-a inscenat rapirea ca sa faca rost de bani de la mama lui. Femeii i s-au cerut 1.500 de euro drept rascumparare.

Potrivit unor surse, bărbatul se împrumutase de la proprietarul la care stă în chirie de 2.000 de lei, sub pretextul fals că i-a murit tatăl și trebuie să-l înmormânteze.

Acesta a consumat alcool de toată suma. Ca să facă rost de bani pentru a-i da înapoi proprietarului, bărbatul alături de prietenii săiau pus la cale un plan, știind că mama lui tocmai ce primise pensia.

Astfel, tânărul și-a înscenat răpirea, fiind ajutat de unul dintre prieteni. A fost legat de mâini și de picioare, au trimis videoclipul mamei sale și i-au cerut 1.500 euro în schimbul eliberării.

Femeia a anunțat poliția, sesizarea fiind preluată de Serviciul Investigații Criminale Sector 5, care a demarat investigațiile și au identificat adresa unde ar fi fost săvârșită fapta.

Cei doi bărbați au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, respectiv instigare la șantaj și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere legală. Relatează stirileprotv.ro

Capture 2 Un tânăr și-a înscenat răpirea-Acesta voia să obțină bani de la mama lui-2023

Next Post

Tânără care a fost prinsă cu substanțe interzise-Aceasta a fost arestată preventiv pentru fapta comisă-2023

mar ian. 10 , 2023
O tanara de 25 de ani a fost arestata preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost prinsa in […]
Capture 3 Tânără care a fost prinsă cu substanțe interzise-Aceasta a fost arestată preventiv pentru fapta comisă-2023