URMĂRIRE CA ÎN FILME,CU FOCURI DE ARMĂ

furt strehaia 1 URMĂRIRE CA ÎN FILME,CU FOCURI DE ARMĂ

O urmărire ca în filme a avut loc astăzi pe străzile din localitatea Strehaia, judeţul Mehedinţi . Doi bărbaţi de 37, respectiv 43 de ani care folosindu-se de metoda “distragerii atenției” ar fi sustras 20.000 lei, din locuința unei femei de 76 de ani. Poliţistii mehedinţeni au fost sesizaţi de bătrână cu privire la faptul că, mai multe persoane ar fi pătruns în locuința sa.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate a identificat, în trafic, un autoturism care avea specificațiile semnalate de partea vătămată.

furt strehaia 2 URMĂRIRE CA ÎN FILME,CU FOCURI DE ARMĂ

După ce persoanele acuzate de furt nu au oprit la semnalele polițiștilor în trafic , cei doi bărbaţi au provocat o urmărire ca în filme. 25 de minute a durat cursa nebună, timp în care unul dintre cei doi vinovați a schimbat autoturismul . Polițiștii au tras șase focuri de armă .Prejudiciul de 20.000 de lei, a fost restituit părții vătămate.

Next Post

PMP- FĂRĂ PENSII SPECIALE PENTRU POLITICIENI

mar nov. 24 , 2020
Deputat ION CUPĂ, Vicepreședinte național PMP: ”Cerem eliminarea de urgență din legea 96/2006 a articolelor 49 și 50 care acordă […]
pmp fara pensii speciale PMP- FĂRĂ PENSII SPECIALE PENTRU POLITICIENI