VACCINAREA DESCHIDE RESTAURANTELE

restaurante deschise VACCINAREA DESCHIDE RESTAURANTELE

Florin Cîțu a făcut anunțul, Sectorul Horeca își poate redeschide activitatea, însă cu reguli bine stabilite. Daca toți angajații din acest domeniu se vor vaccina, restaurantele vor rămâne deschise, chiar dacă situația epidemiologică este la pământ.

Premierul Florin Cîțu a avut discuții cu reprezentanții industriei ospitalității, cu privire la revenirea la normalitate de la 1 iunie. Restaurantele ar urma să funcționeze în interior la o capacitate de cel mult 50%. Este neoie de un efort comun pentru a ne intra într-un ritm normal de trai. Autoritățile nu mai iau în calcul carantina totală, iar asta înseamnă că în țara noastră nu va mai exista lockdown generalizat.

restaurante 1 VACCINAREA DESCHIDE RESTAURANTELE

Se pare că imunizarea în masă este singura soluție pentru a reveni la normalitatea de odinioară. Părerile mehedințenilor sunt împărțite,unii dintre ei considerând că vaccinarea este portița spre ieșirea din această pandemie care a pus la pământ tot ceea ce înseamnă Horeca, dar și celelate domenii de activitate.

Next Post

AU VENIT ÎN MEHEDINȚI SĂ VÂNDĂ FIER VECHI LA UN PREȚ MAI BUN, DAR UNA DINTRE DUBE S-A RĂSTURNAT

vin apr. 9 , 2021
Mai multi sălăjeni au rămas fără mijloace de transport, după ce mașinile le-au fost confiscate de către comisarii Gărzii de […]
garda de mediu 1 AU VENIT ÎN MEHEDINȚI SĂ VÂNDĂ FIER VECHI LA UN PREȚ MAI BUN, DAR UNA DINTRE DUBE S-A RĂSTURNAT