VÂNJU MARE SE DEZVOLTĂ CU SPRIJINUL PSD

vanju psd VÂNJU MARE SE DEZVOLTĂ CU SPRIJINUL PSD

În decursul zilei de joi, preşedintele  Consiliului  Judeţean  Mehedinţi a fost prezent în Vânju Mare, unde a purtat discuţii atât cu actualul primar în funcţie , cât şi cu candidatul PSD la funcţia de primar , Alexandru Mijaiche, despre proiectele demarate de Partidul Social Democat în oraşul Vânju Mare , proiecte ce vor îmbunătăţi condiţiile de trai ale cetăţenilor .

Partidul Social Democrat a ştiut şi a înţeles întotdeauna care sunt nevoile oamenilor , şi  a demarat proiecte majore pentru comunităţile locale din judeţul Mehedinţi. Un exemplu concret este şi oraşul Vânju Mare ,unde, în prezent , se află în derulare un proiect cu o valoare uriaşă, peste 240 miliarde lei. Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi ,Aladin Georgescu , a fost prezent în decursul zilei de vineri în oraşul Vânju Mare , pentru a face cunoscute proiectele demarate , proiecte ce vor îmbunătăţi considerabil condiţiile de trai ale cetăţenilor .

Se asfaltează jumătate din străzile oraşului ,iar lucrările avansează într-un ritm alert . Nicolae Rugină ,actualul primar în funcţie , susţine aceste proiecte şi este alături de candidatul la funcţia de primar, Alexandru Mijaiche, pentru a câştiga mandatul de primar , astfel încât proiectele pentru bunăstarea cetăţenilor să fie coordonate cu succes de acesta .

Extinderea Şcolii Generale ,construirea unei noi grădiniţe , reabilitarea şi extinderea Spitalului vor fi alte obiective ce vor fi duse la îndeplinire .

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

IRINA ZOICAN- CANDIDAT PMP LA PRIMĂRIA BALTA

lun sept. 21 , 2020
Echipa PMP continuă să fie alături de mehedinţeni  ! În acest weekend a fost alături de cetăţeni în comuna Balta  […]
irina zoican 2 1 IRINA ZOICAN- CANDIDAT PMP LA PRIMĂRIA BALTA