VESTE URIASĂ PENTRU MEHEDINŢI ! AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA BAZINUL DE ÎNOT!

bazinul de inot 1 VESTE URIASĂ PENTRU MEHEDINŢI ! AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA BAZINUL DE ÎNOT!

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, alături de primarul municipiului ,Marius Screciu, dar şi de candidatul pentru funcţia de deputat în Parlamentul României ,  Alin Chirilă , au fost ,astăzi, prezenţi la deschiderea celei mai aşteptate lucrări de către toţi severinenii. Modernizarea Bazinului de Înot a început astăzi în forţă!

Una dintre cele mai mari dorinţe ale locuitorilor municipiului Drobeta Turnu Severin, este fără, doar şi poate, reabilitarea Bazinului de Înot din localitate. Primarul oraşului nostru,  nu a rămas nepăsător  faţă de doleanţele cetăţenilor , făcând tot ce i-a stat în putinţă ca această investiţie să se transforme din vis în realitate.

Alin Chirilă, candidatul PSD pentru funcţia de deputat în Parlamentul României, a depus eforturi uriaşe; astfel încât ,una din cele mai mari dorinţe ale severinenilor să devină realitate, atunci când a ocupat funcţia de secretar de stat în Guvernul României. Modernizarea Bazinului de Înot este încă o dovadă a faptului că Mehedinţiul este pe drumul cel bun .

Angajamentele pe care echipa PSD le-a luat în faţa mehedinţenilor, s –au transformat ,rând pe rând, în realităţi concrete de care, locuitorii judeţului  nostru beneficiază deja sau vor beneficia în  perioada imediat următoare. Fie că vorbim de investiţii în  infrastructura rutieră , modernizarea sistemului de sănătate şi învăţământ, dar şi de alte obiective importante pentru comunităţile locale, putem afirma faptul că au fost priorităţile social-democraţilor, judetul Mehedinţi transformându-se într-un şantier în lucru , în ultimii ani.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PMP A SĂRBĂTORIT 1 DECEMBRIE ȘI LA BALTA

mie dec. 2 , 2020
Echipa PMP Mehedinţi a fost de 1 Decembrie alături şi de cetăţenii din comuna Balta . Atât membrii echipei PMP […]
balta 2 pmp 1 PMP A SĂRBĂTORIT 1 DECEMBRIE ȘI LA BALTA