VICTOR NEGRESCU ALĂTURI DE CANDIDAȚII PSD ÎN TÂRGUL VETERANI

Europarlamentarul Victor Negrescu este un politician tânăr , un lider marcant al Partidului Social Democrat, care s-a luptat în Parlamentul European pentru ca România să beneficieze de apartenența  la  Uniunea Europeană . Este un susținător energic al valorilor social-democrate , dar și al valorilor europene  . Victor Negrescu a venit  la sfârșitul săptămânii trecute în Mehedinți pentru a susține candidații social-democrați.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți și președintele PSD Mehedinți , Aladin Georgescu, a fost și el alături de cetățenii prezenți în târgul Veterani , dar și de producatorii locali prezenți aici, transmițandu-le faptul că odată cu sfârșitul Guvernării PNL,  Partidul Social Democrat va relua toate proiectele de dezvoltare  a agriculturii din țara noastră și va sprijini, astfel, producția produselor românești , atât de gustoase și de sănătoase.

Cornel Folescu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, a transmis un mesaj  ferm de susținere  a  micilor producători din județul Mehedinți . Cunoscut fiind ca un om al faptelor , acesta i-a asigurat pe cei prezenți de faptul că echipa PSD ce va reprezenta Mehedințiul în Parlamentul României , va acorda sprijin pentru rezolvarea problemelor lor.

Vizita vicepreședintelui PSD , europarlamentarul Victor Negrescu, arată susținerea pe care membrii Partidul Social Democrat din Mehedinți , dar și toți mehedințenii,  o au de la conducerea centrală a Partidului Social Democrat.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

ALIN CHIRILĂ NU A UITAT NICIODATĂ PRIMA DRAGOSTE

lun nov. 16 , 2020
Alin Chirilă , candidatul PSD la Camera Deputaților  , alături de europarlamentarul Victor Negrescu și de președintele Consiliului Județean Mehedinți […]