VREMURI GRELE PENTRU ROMÂNIA. CRIZĂ ECONOMICĂ PROFUNDĂ

Se anunţă vremuri grele pentru români și pentru România ! Numărul crescut de șomeri, amplificat în perioada carantinei, va provoca o criză economiă, la care se suprapune şi creşterea de preţuri la alimentele pe care le consumam cel mai des.  Specialiştii ne anunţă că vom intra într-o criză economică profundă, din care vom ieși destul de greu, dincolo de așteptările optimiste ale Guvernului Orban. Ne aflăm într-o zonă în care consumul, prinicpalul motor al economiei, dă rateuri din ce în ce mai puternice.

În acest context, românii ar trebui, pe cât posibil, să încerce să economisească o sumă de bani care să îi ajute să treacă în siguranță peste lunile care urmează şi să renunțe la cheltuieli care, în această perioadă, par nejustificate , cum ar fi achiziția de mașini, mai ales în leasing, achiziții imobiliare și tot ce ţine de bunuri de folosință îndelungată care, în conditiile crizei nu își mai găsesc un fundament economic.

Next Post

ALADIN GEORGESCU, ALES VICEPREȘEDINTE AL UNIUNII NAȚIONALE A CONSILIILOR JUDEȚENE DIN ROMÂNIA

joi dec. 24 , 2020
Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJ)  şi-a votat Consiliul Director, în cadrul unei şedinţe desfăşurate […]