ZILE DE FOC ÎN SEVERIN!

161628 ZILE DE FOC ÎN SEVERIN!

 Vara este dorita de cei mai multi dintre noi, însă temperaturile ridicate din ultima perioadă sunt greu de suportat! Severineii  găsesc cele mai bune metode pentru a se proteja. Consumul frecvent de lichide este foarte important pentru hidratare.

Severinul a resimtit temperaturi ridicate in aceasta perioadă.

Însă, zilele de foc nu i-au determinat pe severineni sa stea doar in casa, strandurile fiind pline, dar mai ales parcurile. Acestia gasesc cele mai potrivite masuri pentru a se proteja de caniculă.

Impactul stresului termic asupra organismului depinde de mai mulţi factori: masă corporală, cei slabi rezistă mai bine; antrenamentul termic, specific sportivilor; mediul de lucru- una e să stai la birou, la aer condiţionat, alta e să fii într-o covrigărie. Şi, cel mai important, istoricul personal de boli cronice.​

Cei cu probleme cardiace, de circulaţie şi respiratorii, dar şi diabeticii nu au voie să stea în căldură şi nici să intre şi să iasă des din locuri cu aer condiţionat, afară în caniculă!

Next Post

MOBILIZARE PENTRU PREVENIREA ÎMBOLNĂVIRII CU COVID-19!

lun iul. 13 , 2020
Peste 125 de operatori economici au fost verificati in acest week-end de catre oficialii Mehedinti, cu privire la respectarea normelor  […]
Mehedinți 88 de misiuni ale pompierilor în acest weekend MOBILIZARE PENTRU PREVENIREA ÎMBOLNĂVIRII CU COVID-19!