Zodia care îşi întâlneşte jumătatea în 2023

Este din nou momentul acela, și anume venirea noului an. Dar, în același timp, este momentul consultării astrelor despre ceea ce va urma. Nu vrei să-ți programezi vacanța de vis în timpul lui Mercur Retrograd, la urma urmei. Am apelat la astrologi pentru a ne ghida prin ceea ce ar trebui să aștepte fiecare semn zodiacal în domeniul dragostei, al banilor și nu numai în 2023.

Suntem la final de an, moment în care tragem linie și vedem care sunt realizările, dar și eșecurile din 2022. Anul care se termină a fost unul greu, pentru toată lumea, având în vedere criza prin care trecem. În timp ce ne luăm rămas bun de la acest an și ne pregătim să îl întâmpinăm pe următorul, există multe motive de recunoștință și chiar mai multe motive de așteptare.

Deși sperăm ca anul care vine să fie unul mai bun, astrologii spun că 2023  va începe cu mai multă greutate. Motivul este că, spun astrologii, două planete vor retrograda când ceasul va bate miezul nopții. Atât Marte, planeta dorinței și a impulsului, cât și Mercur, planeta comunicării și a schimbului, vor retrograda până pe 8, respectiv 12 ianuarie.

Norocul va fi o creatură cu coarne în prima parte a anului 2023. Jupiter, care acordă binecuvântări, se află la înălțime în semnul tău până la jumătatea lunii mai. Jupiter îți oferă o perspectivă de vârf de munte asupra propriei tale vieți și te încurajează să visezi visul, nativule din Berbec. Toate lucrurile imaginabile sunt posibile pentru tine acum.

În acest an, accentul pentru tine nu este pus pe victorie, ci pe propria ta dorință. După cum bine știi, arzi strălucitor, dar adesea te stingi. Combate această consecință făcând un plan, așteptând timpul necesar, cunoscându-te pe tine însuți și crezând că poți ajunge mai departe mergând mai încet.

 

Anul 2023 nu pare a fi un an al parteneriatelor pentru tine. Vei avea o mulțime de admiratori și iubiț sau iubitei, dacă alegi să te răsfeți. În timpul verii, vei fi un subiect deosebit de fierbinte, atrăgând o mulțime de fani. În special, există un potențial de dragoste picantă între tine și cineva nou în iunie și iulie. Păstrați-vă inima deschisă pe 4 noiembrie. S-ar putea să nu vă simțiți destul de pregătiți să vă angajați, dar asta nu va împiedica un potențial partener semnificativ să intre în spațiul dvs,

Un sezon de eclipse în semnul tău! Anul trecut, nativule din Taur, ți-a cerut să-ți redefinești simțul de sine și relația pe care o ai cu dorința și abundența, precum și capacitatea ta de a le revendica cu încredere pe ambele. Jupiter se mută în semnul tău la sfârșitul sezonului. Jupiter vrea să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie și mai mult din ceea ce-ți dorești. Trucul pentru a primi este să te convingi că meriți. Relatează playtech.ro

golden zodiac astrological clock sunlight and sha 2021 08 26 22 35 10 utc Zodia care îşi întâlneşte jumătatea în 2023

Next Post

Consumul de ouă te ajută să slăbești

mar dec. 20 , 2022
Pentru a pierde în greutate, nu este nevoie să ții o dieta strictă și să reduci drastic consumul de alimente, […]
STIRE 2 1 Consumul de ouă te ajută să slăbești